Milieuvriendelijk wassen zonder wasverzachter en chemische wasmiddelen

Volgens het federaal milieuagentschap (UBA) komt elk jaar ongeveer 600 ton waswater in het afvalwater terecht. Omdat conventionele wasmiddelen en wasverzachters voor een groot deel uit chemicaliën bestaan - zoals oppervlakte actieve stoffen uit aardolie, fosfaten en allergenen - worden kledingstukken vaak behandeld met zeer giftige ingrediënten.

Bovendien is bij een groot aantal wasmiddelen een zeer hoge dosering nodig om het gewenste wasresultaat te bereiken. Dit heeft vooral te maken met de hardheidsgraad van het waswater, de temperatuur en de vervuilingsgraad van een lading wasgoed. 

Besser als herkömmliche Waschmittel - PUROXX

Met CleanieWonder is er nu voor het eerst een allesreiniger die zowel volledig fosfaatvrij als biologisch afbreekbaar is. Door alle chemische middelen te vervangen door huidvriendelijke en dermatologisch geteste ingrediënten, geeft allesreiniger CleanieWonder een perfect wasresultaat zonder het afvalwater te vervuilen.

Op deze manier wordt de ecologische balans van dagelijks wassen verbeterd zonder grote inspanning, tevens wordt er duurzaam gewassen.

 

Extra voordelen: Onze recyclebare tube CleanieWonder helpt niet alleen bij wasbeurten, maar kan ook worden gebruikt voor het hele huishouden, vloeren, schoenen en nog veel meer.