De oven correct en voorzichtig reinigen in 3 stappen

Of het nu gaat om aangekoekte etensresten, vervelende korsten of vet, het schoonmaken van de oven is niet bepaald uw favoriete huishoudelijke taak. Het vergt meestal een flinke krachtinspanning en veel energie, maar ook frustratie

Veel chemicaliënvrije schoonmaakmiddelen en schoonmaakhacks vereisen een zeer lange inwerktijd en leveren uiteindelijk geen bevredigend resultaat.

Vandaag laten we u zien hoe u zelfs hardnekkig vuil van uw fornuis en oven kunt verwijderen zonder buiten adem te raken.

Stap 1: Preventie – voorkomen is beter dan genezen

Om te voorkomen dat vet en vuil diep in de oppervlakken inbranden, is het belangrijk om altijd onmiddellijk en grondig schoon te maken na het eten. Zo blijft de kookruimte lange tijd fris en wordt voorkomen dat er vervelende vuil- en korstvorming ontstaat. Bovendien kan door dergelijke slordigheid donkere rook ontstaan, wat schadelijk is voor uw gezondheid. Daarom raden wij aan eenvoudig wat CleanieWonder met lauw water te mengen en de kookzone na elk gebruik met een gewone spons te reinigen.

Stap 2: Testen - het bewijs zit hem in het resultaat

Het schoonmaakmiddel dat werkt voor mama's oven is misschien niet compatibel met uw oven. CleanieWonder is geschikt voor alle oppervlakken, reinigt grondig en is volkomen mild voor chemicaliën. Bij sterke vervuiling adviseren wij u de pasta eerst op een kleine, niet zichtbare plek aan te brengen, te laten inwerken en te testen met de magische gum of de reinigingssteen uit de reinigingsdoos.

Opgelet: Test de reinigingssteen op een onopvallende plaats voor de eerste toepassing! Niet gebruiken op hoogglans gepolijst metaal (bijv. beslag), glas, kunststof, email, glasvezel of andere gevoelige en zachte oppervlakken.

Stap 3: Correcte toepassing in de oven - zo werkt het!

Breng de CleanieWonder pasta royaal aan op de vervuilde plaats en laat het enkele minuten/uren inwerken, afhankelijk van de mate van vervuiling. Aangezien CleanieWonder dermatologisch getest is, is het niet nodig handschoenen te dragen. Het is voldoende om daarna de handen grondig te wassen.


Bij hardnekkige vervuiling adviseren wij de reinigingssteen of de ruwe kant van de magische gum (meegeleverd in de reinigingsdoos) te gebruiken. Let erop dat beide schoonmaakmiddelen alleen nat en in combinatie met CleanieWonder gebruikt mogen worden. De magische gum isniet te verwarren met een gewone spons en is bedoeld om eenvoudig hardnekkige vlekken uit te wissen. De vlek kan met deze hulpmiddelen worden behandeld en daarna met een doek of spons worden drooggewreven. De oven zal weer glanzen in al zijn glorie.

 

Andere verbrande oppervlakken:

CleanieWonder doet ook wonderen op de keramische kookplaat en aangebrande pannen. Breng gewoon de CleanieWonder pasta aan op de verbrande plek en laat het een paar minuten inwerken. Vervolgens de plek met een spons schoonmaken en afvegen. Fornuizen en pannen zijn nog nooit zo snel schoon geweest!

 

Tip: Veeg vlekken altijd snel en voorzichtig weg; hoe langer de vlek inbrandt, hoe moeilijker deze te verwijderen zal zijn!

 

Probeer nu de CleanieWonder allesreiniger in de tube en reinig duurzaam, zonder chemicaliën en met zichtbaar succes. Zorg voor uw gezondheid en uw milieu en vervang alle gangbare schoonmaakmiddelen door slechts één.

 

Bestel de CleanieWonder reinigingsbox nu zonder verzendkosten!